Skip to content Skip to footer

Образователни и младежки организации могат да правят събития в модерната нова сграда на Младежкия център в ж.к. Меден Рудник

Модерната сграда, която отвори врати в края на миналата година, разполага с многофункционални помещения за провеждане на различни по характер събития. Календарът на Центъра вече се пълни със собствени и гостуващи събития, затова е добре, желаещите да побързат.

Запитването става в секция Контакти, където се зарежда падащо меню с форма за заявки. След попълване на заявката екипът ще се свърже с организаторите за уточняване на подробности около събитието.

Сред първите гостуващи събития е кинофестивалът „Срещи на младото европейско кино“, който ще се проведе в периода 19 – 21 януари и част от прожекциите ще бъдат в зрителната зала на Центъра.

Важно е да се знае, че Младежкия център все още се намира в проектна фаза, поради което до 30.04.2024 г. желаещите да ползват капацитета на сградата трябва да имат предвид, че там не могат да се провеждат дейности от комерсиален характер. Информацията засяга организатори на школи по изкуства, спорт и извънкласни занимания. За сметка на това такива дейности могат да се извършват безвъзмездно, а до края на проекта образователни и младежки организации, както и НПО–та в младежкия сектор (включително от региона и страната), могат да провеждат мероприятията си напълно безплатно.

Програмата на Младежкия център, както и съпътстваща информация за целите и мисията на екипа, може да следите в социалните мрежи: https://www.facebook.com/YICBurgashttps://www.instagram.com/yicburgas/ и https://yicburgas.bg/

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.