Skip to content Skip to footer

Фитнес тренировка на открито с инструктора Кирил Танев

На 23 юли се състоя тренировка на открито с фитнес инструктора Кирил Танев, организирана от Младежки международен център – Бургас и и Отдел „Превенции и младежки политики“ към Община Бургас. Събитието беше част от „Лятна младежка програма – 2022г.“

В тренировката на открито се включиха както младежи любители, така и такива, които тренират редовно. Всички упражнения обаче бяха съобразени с възможностите на групата.

Целта на събитието ни беше да разпространим идеята за здравословен начин на живот сред младите в Бургас.

Пандемията от COVID-19 оказа дълбоко социално и икономическо въздействие върху нашето общество като цяло и доведе до безпрецедентно нарастване на проблемите, свързани със социалната изолация и психичното здраве, особено сред младите хора. Поради тези причини в Европейската година на младежта екипът ни се старае да включи в събитията си превантивни мерки, които да спомогнат за справяне с тези предизвикателства.

Радваме се много, че като популярно лице сред фитнес средите, Кирил Танев е приел мисията да работи с младежи и да ги стимулира да се хранят правилно и да спортуват. През август той ще вземе участие в Социално – здравен кампус на Младежки международен център, където ще се включи като лектор за здравословните храни.