Skip to content Skip to footer

Първа среща от поредицата DIGI POWER MEETINGS

Значителен интерес към първото ни събитие по дигитален маркетинг „DIGI POWER MEETINGS“. Събитието събра експерти, практици и страстни любители на дигиталния свят, предоставяйки пространство за споделяне на знания и опит.

Лекторите споделиха вдъхновяващи истории за успех, представяйки своите уникални подходи за изграждане на дигитални стратегии. Разглеждахме последните тенденции в социалните мрежи, търсенето, контент маркетинга и анализа на данни.
Разговаряхме за изкуствен интелект, виртуална реалност и интерактивни съдържания, които преобразяват начина, по който брандовете комуникират със своите аудитории.

Събитието също така беше отлична възможност за нетуърк и обмен на контакти между младежи, инфлуенсъри и онлайн предприемачи, обменяйки идеи и възможности за бъдещи партньорства.

Участниците си тръгнаха с нови знания, прозрения и вдъхновение, необходими за изграждане на успешна дигитална маркетингова кариера. С нетърпение очакваме следващата вълнуваща среща от този зашеметяващ път към успеха в света на дигиталния маркетинг.

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.