Skip to content Skip to footer

QUIZ MASTERS vol.10! – Викторината за победители

Битка между най-добрите досега отбори в куизовете на ММЦ-Бургас предложи QUIZ Masters Vol. 10. Покана за участие получиха всички тимове, класирали се в топ 3 на отминалите девет надпревари.

Да премерят интелектуални сили се включиха отборите на Топ G-ta, Тигрите, Кльомба, Team Cаffeine, Noob power, Звездните принцеси, Немски трагизъм, Жълти книжки и Хиху.

Те трябваше да отговарят на въпроси в десет рунда в следните категории: Обща култура, Наука, Визуален, Любопитно, История, Спорт, Музика, Известни цитати, Дефиниции и Въпроси с повишна трудност.

И този път участниците демонстрираха добри познания, временното класиране постоянно се променяше, но в крайна сметка на първо място завършиха Тигрите, следвани от Хиху, а трети се наредиха Немски трагизъм.

За първи път имахме и партньори в лицето на бутиковата книжарница Elephant (ул. Цар Шишман 31, гр. София), която осигури ваучери за 25% отстъпка в онлайн магазина си за всички присъстващи, както и четири уникални индивидуални награди! Благодарим на Рубен Лазарев и Elephant Bookstore за подкрепата!

QUIZ MASTERS Vol. 10 затвърди репутацията на Младежки международен център-Бургас като място, където младите хора могат да се развиват и забавляват, показвайки своите знания и умения. Благодарим на всички участници и трупайте нови знания за QUIZ Vol. 11, който ще се проведе през есента.