Skip to content Skip to footer

Кой каза Quiz battle vol.2? 

Премина вторият от поредицата ученически куизове по идея на Младежки международен център-Бургас. 

Любопитното тук беше, че въпросите на това издание бяха измислени от победителите на последната викторина – отбор Noob Power. Те бяха и модератори и водещи на самото събитие, което този път събра цели 10 отбора от бургаски ученици. 

Викторината отново се състоя от 5 рунда, където участниците имаха възможност да тестват отборните си знания в сферите на обща култура, фендъми, музика, логическо мислене, история и т.н. 

Един от въпросите, който най-много затрудни аудиторията беше логически. А вие можете ли да намерите правилният отговор?

 

 

 

 

 Любопитен факт: задачата е предназначена за  шестокласници! 

На събитието дойдоха някои от отборите от първото издание, с някои нови попълнения, но провлече и напълно новосформирани отбори, които се престрашиха да се борят за победата. 

За челните три места се пребориха отбори „Много мило“, „4 тъпака и 3/4“ и „Отбор без име“, като “Много мило”грабнаха първото място с разлика от само 1 точка от своите опоненти „4 тъпака и 3/4“. 

Победителите спечелиха купа и медали, както и едно голямо сладко изкушение, с което да се почерпят за добрата екипна работа. Младежите ще са и следващите дизайнери на третото издание на куиза. Очаквайте повече подробности по темата. 

Искаме да благодарим специално на нашите куиз дизайнери и водещ за добрата работа в съставяне на куиза и неговото провеждане – Александър Апостолов, Рая Челебиева, Стелла Славова, Виктор Тарашев и Михаела Николова. Благодарим и на младежите доброволци, които влязоха в ролята на модератори – Мартин Тотев, Мила Московска, Мина Драгнева и Кристина Бандрамалиева. И накрая, но не на последно място, благодарим на домакина на събитието – Младежки Културен Център.