Skip to content Skip to footer

K-Pop Random Dance парти в Младежки международен център-Бургас

Между големите мартенски празници сградата на Младежки международен център-Бургас прие още едно вълнуващо издание на събитието, което събра K-pop фенове от града – K-Pop Random Dance Party!

Близо 40 участника на възраст между 14 и 22 години научили хореографиите на добре познати к-поп парчета ги изпълниха в синхрон със свои приятели.

Инициатор и водеща на това събитие беше Габриела Николова, със съдействието на  членовете на клуба по к-поп танци към ММЦ. Заедно те успяха да поддържат градуса на настроението, подготвяйки плейлиста съобразена с желанията на участниците.

Събитието беше заредено с емоции, музика и известна доза кофеин.

Благодарим на DJ Рени, че най-отговорно стоя на „пулта“. Благодарим на Габи за инициативата. Благодарим на всички участници, които със своя ентусиазъм направиха това K-Pop Dance Party толкова вълнуващо. С нетърпение очакваме следващото събитие, където отново можем да се забавляваме и танцуваме заедно.

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.